Oberkampf Apartment in Paris by Studio Vlach

Design and complete redevelopment of a 154m2 duplex, called Oberkampf apartment by Studio Vlach. The owners wanted to renovate this apartment in a contemporary way while keeping the exposed beam structure visible. The joinery row conceals access to the office, the toilet, and the entrance dressing room. The existing staircase has been reworked in roundness, echoing the architecture of a Greek seaside village. A wood-burning insert was integrated into the original fireplace, accompanied by a concrete bench designed to measure for the project. The built-in closet in the master suite reveals a hidden room dedicated to the dressing room.

Related posts:

Share this article

Design and complete redevelopment of a 154m2 duplex, called Oberkampf apartment by Studio Vlach. The owners wanted to renovate this apartment in a...

Like this Post ?

We have a lot of like this

Get yours daily, right in your inbox

Leave a Comment

Your email address will not be published.

AboutDecorationBlog

Be the First to Know About The Latest Decorating Trends Delivered Right To Your Inbox !